RÓLUNK

DR. NAGY DÓRA ADRIÁNA

PARTNER

Üdvözlöm! Dr. Nagy Dóra Adriána vagyok, az NDAlegal irodavezető ügyvédje, alapítója.

Közel tíz év nagyvállalati és nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett gyakorlattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy megalapítom saját ügyvédi irodám. Célul tűztem ki, hogy egy modern ügyvédséget fogok képviselni, hiszen mélyen hiszek a technológiai újításokban, fiatal vállalkozókban, valamint abban, hogy egy új szemlélet, üzleti folyamatokat támogató, de egyben közvetlenebb megközelítés szükséges a szakmánkban.

Fontosnak tartom a gyorsaságot, precizitást és kreativitást, amely tulajdonságokkal nem csupán én, hanem  fiatalos csapatunk összes tagja rendelkezik.

Infokommunikációs érdeklődésem miatt előbb 2014-ben adatvédelmi szakjogász képzettséget szereztem, majd 2016-ban beiratkoztam infokommunikációs szakjogász képzésre is. Hogy tovább mélyítsem tudásomat, 2019-től szoftverfejlesztést tanulok, így még komplexebb tudással állhatok ügyfeleim rendelkezésére.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nem csupán személyem, de a teljes jogi csapat osztozik a jövő ügyvédségébe vetett hitemben, így valóban a jövőért dolgozhatunk együtt szakterületeinken.

REFERENCIÁINK

PARTNEREINK

0.png

BADAK ZSUZSANNA

INNOA SERVICES KFT.

Tanácsadó az innováció adózási és könyvelési kérdéseiben

_D0A4792.jpg

GILINCSEK SZABOLCS

TECHNETIC KFT.

IT fejlesztő és tanácsadó, IT projektmenedzser, adatbiztonsági szakértő

A vonatkozó jogszabályi előírások sajnos nem teszik lehetővé egy ügyvédi iroda számára, hogy nevesítse az általa ellátott ügycsoportokat. Emiatt - a teljesség igénye nélkül - kizárólag ügyfeleink ágazati besorolását ismertethetjük. Állandó ügyfeleink között tudhatunk:
- pénzügyi szektorban működő társaságokat;
- multinacionális és magyar tulajdonú gyártócégeket;
- szoftverfejlesztő társaságokat;
- induló cégeket, start upokat;
- energetikai szektorban működő társaságokat;
- szövetkezeteket.