RÓLUNK

DR. NAGY DÓRA ADRIÁNA, LL.M.

ÜGYVÉD, ADATVÉDELMI SZAKJOGÁSZ

Üdvözlöm! Dr. Nagy Dóra Adriána vagyok, az NDA LEGAL irodavezető ügyvédje, alapítója.

Közel tíz év nagyvállalati és nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett gyakorlattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy megalapítom saját ügyvédi irodám. Célul tűztem ki, hogy egy modern ügyvédséget fogok képviselni, hiszen mélyen hiszek a technológiai újításokban, fiatal vállalkozókban, valamint abban, hogy egy új szemlélet, üzleti folyamatokat támogató, de egyben közvetlenebb megközelítés szükséges a szakmánkban.

Fontosnak tartom a gyorsaságot, precizitást és kreativitást, amely tulajdonságokkal nem csupán én, hanem  fiatalos csapatunk összes tagja rendelkezik.

Infokommunikációs érdeklődésem miatt előbb 2014-ben adatvédelmi szakjogász képzettséget szereztem, majd 2016-ban beiratkoztam infokommunikációs szakjogász képzésre is. Hogy tovább mélyítsem tudásomat, 2019-től szoftverfejlesztést tanulok, így még komplexebb tudással állhatok ügyfeleim rendelkezésére.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nem csupán személyem, de a teljes jogi csapat osztozik a jövő ügyvédségébe vetett hitemben, így valóban a jövőért dolgozhatunk együtt szakterületeinken.

Angolul és németül beszélek.

Nagy_Dóri_004PS2.jpg

DR. FEHÉR FANNI

ÜGYVÉDJELÖLT

Üdvözlöm! Dr. Fehér Fanni vagyok az NDA LEGAL junior ügyvédjelöltje. Jogi pályafutásomat jogi gyakornokként egy nemzetközi ügyvédi irodánál kezdtem, majd egy energiajogi területen működő Zrt.-nél folytattam. Szakdolgozatomat a munkaügyi vita munka törvénykönyvében való szabályozásáról és a munkaügyi perekről írtam. A jogi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem meg 2020-ban és az NDA LEGAL csapatának is ettől az évtől vagyok lelkes tagja. 

Angolul és franciául beszélek.

Fehér Fanni 074_web.jpg

REFERENCIÁINK

PARTNEREINK

0.png

BADAK ZSUZSANNA

INNOA SERVICES KFT.

Tanácsadó az innováció adózási és könyvelési kérdéseiben

_D0A4792.jpg

GILINCSEK SZABOLCS

TECHNETIC SERVICES KFT.

IT tanácsadó, IT projektmenedzser, adatbiztonsági szakértő

A vonatkozó jogszabályi előírások sajnos nem teszik lehetővé egy ügyvédi iroda számára, hogy nevesítse az általa ellátott ügycsoportokat. Emiatt - a teljesség igénye nélkül - kizárólag ügyfeleink ágazati besorolását ismertethetjük. Állandó ügyfeleink között tudhatunk:
- pénzügyi szektorban működő társaságokat;
- multinacionális és magyar tulajdonú gyártócégeket;
- szoftverfejlesztő társaságokat;
- induló cégeket, start upokat;
- energetikai szektorban működő társaságokat;
- szövetkezeteket.

TÉGED KERESÜNK!

ÜGYVÉDJELÖLT

Bővülő csapatunkba várjuk tapasztalattal rendelkező ügyvédjelöltek jelentkezését.

Téged keresünk, ha szenvedélyesen rajongsz a digitalizációért, érdekel és érted is az adatvédelmet, szerzői jogot, esetleg tapasztalattal is rendelkezel ezeken a jogterületeken, illetve szívesen részt veszel egy jogi startup projektben is.

Várunk, ha szívesen dolgozol részben otthonról,  szeretnél közvetlenül kommunikálni partnereinkkel magyar és angol nyelven.

Előnyt jelent, ha a munkajoggal és társasági joggal is foglalkoztál már.

Ha felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésedet önéletrajzzal és fizetési igény megjelölésével a dora.nagy@ndalegal.hu e-mail címre.

Reformáljuk meg együtt az ügyvédi hivatást!